عایق الاستومری چیست تولید عایق الاستومری رولی و لوله ای

لطفا برای مشاهده محصولات بر روی لینک محصولات کلیک نمایید.
و برای گرفتن قیمت با شماره جناب نشاطی  09120298085 , 77797965-021 تماس بگیرید.

فهرست مطالب

همه چیز درباره عایق الاستومری رولی و لوله ای

لطفا برای مشاهده محصولات بر روی لینک محصولات کلیک نمایید.
و برای گرفتن قیمت با شماره جناب نشاطی  09120298085 , 77797965-021 تماس بگیرید.

آنچه در این مقاله خواهید آموخت:

کاربرد عایق الاستومری در صنایع مختلف چیست؟

تاریخچه پیدایش عایق های الاستومری:

خرید عایق الاستومری پافلکس

چگونگی عایق کاری لوله های آب گرم

انواع عایق الاستومری یا الاستومریک موجود در بازارها

از پیامدهای نصب عایق حرارتی نامناسب در منازل چه می دانید؟

عایق الاستومری پشت چسبدار چیست ؟

سوالاتی در باره ی عایق  الاستومری

تفاوت میان عایق های الاستومری لوله‌ای و رولی

آشنایی با عایق الاستومری چسبدار مسلح

مزیت های نوار درزگیر عایق الاستومری

نوارهای درزگیر الاستومری مدل آلومینیومی از حلقه های ۵۰ متری در شکل های ساده و مسلح تولید و عرضه می شوند. همچنین این محصول در عرض های ۳، ۶، ۷، ۱۱ سانتی متری وجود دارند.

مزیت های نوار درزگیر عایق الاستومری

افزایش استحکام در مقابل آتش

مانع از نفوذ بخار آب و مایعات به داخل نوار الاستومری

انتشار بخار آب زیاد

مقدار جذب بسیار پایین آب

دارای بازه حرارتی و گرمایشی بسیار زیاد

شامل محدوده دمایی بزرگ از -۶۰  تا +۱۱۰ درجه سانتی گراد.

موجب افزایش مقاومت در مقابل تعداد زیادی از مواد شیمیایی مانند کلرید، فلورید، سیلیس،سدیم و…

وضعیت ما همه این محصول این است که مانع تولید قارچ و باکتری می شود.

این محصول متناسب با محیط زیست است و هیچ خطری ندارد.

میزان آلایندگی vos بسیار کمی دارد

از انتقال صداهای محیط اطراف خودداری می کند

نصب و استفاده از نوارهای درزگیر بسیار ساده می باشد.

آشنایی با عایق الاستومری چسبدار مسلح

 یکی از مقاوم ترین عایق های تولید شده، عایق الاستومری می باشد که دارای کاربرد های مختلف در صنایع گوناگون مثل شیمیایی، ساختمانی و پتروشیمی می باشد. از مهمترین دلایل محبوبیت این نوع عایق، مقاومت زیاد حرارتی برودتی آن می باشد. این محصول در انواع مختلف لوله ای، رولی و کانال فلکسیبل با عایق های الاستومری در بازار ها وجود دارد. بهتر است بدانید که هر یک از آنها دارای مصارف بسیار مهم و متعدد در صنایع گوناگون هستند.

یکی از پرکاربرد ترین عایق های رولی، عایق های الاستومری چسبدار مسلح می باشد. همانطور که از اسم این نوع عایق مشخص است، دارای چسب آماده می باشد. که همین مسئله موجب شده است که نصب آن راحت تر و در مدت زمان کوتاه تری اتفاق بیوفتد.

به طور کلی عایق های الاستومری چسبدار به دو صورت ساده و مسلح تولید می شود. به طور کلی این دو نوع عایق، بسیار شبیه به یکدیگر هستند، از مهمترین تفاوتی که بین این دو محصول وجود دارد این است که عایق های الاستومری چسبدار مسلح از پوشش چسبدار با الیاف برخوردار است که در مقایسه با مدل ساده، دارای قدرت چسبندگی بیشتری می باشد. عایق های الاستومری چسبدار مسلح به دلیل دارا بودن مقاومت بسیار زیاد در مقابل رطوبت و حرارت، به یک محصول پرکاربرد در صنایع مختلف و ساختمان سازی تبدیل شده است.

عایق الاستومری پافلکس 321

در حقیقت عایق های رولی به دلیل داشتن طول و عرض زیاد، از کاربرد های زیادی برخوردار هستند، از جمله عایق کاری مخزن ها که اغلب به پوشش های زیادی احتیاج دارند. البته ناگفته نماند که عایق الاستومری رولی، در ضخامت های گوناگونی تولید می شوند که با توجه به کاربرد هایی که در قسمت های گوناگون دارند، مورد استفاده قرار می گیرند.

نکته ی مهمی که وجود دارد این است که، عایق های الاستومری در هر شکل و نوعی که ساخته شده باشد؛ به خاطر موادی که در نوع ساختار آن به کار رفته است، از مقاومت بالایی در مقابل رطوبت و حرارت و هر وضعیتی که احتمال دارد به تاسیاست و مخازن آسیب وارد کند، برخوردار می باشد. به همین خاطر با وجود این مزایای موجب افزایش طول عمر می شود که همین امر از تعویض و تعمیر آنها در مدت زمان طولانی، جلوکیری می کند.

کاربرد عایق الاستومریک چسبدار مسلح

یکی از بهترین گزینه ها برای جلوگیری از رشد قارچ و خوردگی های لوله ها و کانال ها در وضعیت های گوناگون آب و هوا، عایق الاستومری رولی می باشد. بهتر است بدانید که برای قسمت هایی که متحرک می باشند، به خاطر نیاز به یک عایق با چسبندگی بالا، عایق های الاستومری که در آن الیاف به کار برده شده باشد؛ بهترین انتخا است. این نوع عایق به سطوح مختلف، محکم می چسبد و از آن محافظت می کند. این نوع عایق با روکش آلومینیومی که دارد به بازار ها عرضه شده است. که با روکش موجود در آن موجب افزایش مقاومت محیط می شود.

مهمترین کاربرد این نوع عایق الاستومری در صنایع مختلف این است که موجب جلوگیری از بروز حوادث مختلف می شود. این عایق در سیستم های حرارتی و برودتی و تهویه نیز بسیار کاربرد مفیدی دارند. چنانچه بخواهیم این مدل عایق را با مدل های قدیمی آن مقایسه کنیم، باید گفت که قیمت این عایق بیشتر از عایق های قدیمی می باشد. البته با توجه به ویژگی هایی که گفتیم، خرید عایق های الاستومری چسبدار مسلح، بسیار به صرفه تر و منطقی تر می باشد.

علاوه بر این مورد، نصب عایق های قدیمی بسیار زمانبر تر بوده و در مقایسه با مدل چسبدار، از چسبندگی و اتصال محکم روی سطوح برخوردار نبودند. اما با استفاده از عایق های الاستومری چسبدار مسلح می توان در مدت زمان کمتری، محیط مورد نظر را عایق کاری کرد.

عایق الاستومری چسبدار مسلح پافلکس

کاربرد عایق الاستومری در صنایع مختلف چیست؟

همانگونه که می دانید عایق ها محصولاتی هستند که به وسیله ی آنها می توان از اتلاف انرژی و جذب رطوبت جلوگیری کرد. به دلیل وجود این ویژگی در ساختمان ها از عایق الاستومری استفاده می شود. در این مطلب قصد داریم شما را با کاربرد های عایق های الاستومری در صنعت های مختلف آشنا کنیم؛ پس با ما همراه باشید.

تاریخچه پیدایش عایق های الاستومری:

رشد جمعیت و همین طور پیشرفت تکنولوژی، علاوه بر یکسری مزیت، مشکلات زیادی مثل گرم شدن کره زمین را نیز به همراه داشت. به همین خاطر کارشناسان به این فکر افتادند که راه حلی برای از بین رفتن انرژی گرما و سرما پیدا کنند. به همین خاطر برای جلوگیری از اتلاف انرژی عایق های رطوبتی ساخته شدند و مورد استفاده قرار گرفتند.

عایق های الاستومری به دلیل داشتن ویژگی ای که باعث می شود گرما و سرما به هدر نرود، امروزه در صنعت ساختمان سازی بسیار کاربرد دارد. علاوه بر صنعت ساختمانی در بخش های دیگری مثل لوله ها و اتصالات نیز کاربرد دارد.

عایق الاستومری سوپر فلکس 23

همانطور که از اسم آن مشخص است، این نوع عایق الاستومری برای پوشش لوله ها استفاده می شود. هدف از پوشش دهی لوله ها با این نوع عایق این است که وجود آنها باعث می شود تا از یخ زدگی لوله ها در فصل سرما جلوگیری شود. علاوه بر این مورد در شرایط آب و هوایی متفاوت، از لوله ها در مقابل زنگ زدگی و خوردگی حفاظت می کند.

این نوع عایق نیز خود دارای انواع مختلفی می باشد که عبارتند از:

  • عایق لوله ای ساده
  • عایق لوله ای با روکش آلومینیوم
  • عایق لوله ای با روکش پروتکت بلک و سیلور

معمولا از نوع ساده ی آن برای عایق کاری هایی که در فضای داخلی می باشد، استفاده می شود. و از نوع روکش دار آن برای فضاهایی که باز هستند، استفاده می شود. بهتر است مطلب آشنایی با انواع عایق های حرارتی را نیز بخوانید.

 کاربرد انواع عایق الاستومری رولی

عایق رولی ساده: یکی از مدل های عایق رولی، عایق ساده می باشد. این نوع عایق برای لوله هایی که قطر زیادی دارند، بسیار پر کاربرد می باشد و همین طور بیشتر برای فضا های داخلی ساختمان ها قابل استفاده می باشند.

عایق الاستومری موتور خانه فراعایق21

عایق الاستومری ساده پشت چسب دار: این مدل به خاطر داشتن ویژگی نصب راحتی که دارند، برای پروژه هایی که سرعت اجرا در آنها مهم است و باید به زودی تکمیل شوند؛ بیشترین کاربرد دارند و به صرفه نیز می باشند.

عایق رولی با روکش آلومینیوم: این نوع عایق به دلیل داشتن روکش آلومینیوم، در برابر شرایط نامساعد و ضربه های مختلف مقاوم هستند. به همین خاطر بیشتر در عایق کاری در فضاهای بیرونی کاربرد دارند.

عایق رولی روکش آلومینیوم پشت چسبدار: همانگونه که از اسم آن مشخص است، این نوع عایق به دلیل داشتن چسب، سرعت اجرا را بیشتر می کند و راحتر و سریعتر قابل نصب می باشد. این نوع عایق بیشتر در پروژه هایی که هم سرعت اجرا مهم است و هم قرار است در مقابل نور خورشید و یا در معرض آسیب دیدگی قرار بگیرند، کابرد دارند.

عایق های الاستومری رولی با روکش پروتکت بلک: مهمترین کاربردی که این مدل از عایق  های الاستومری دارد؛ استفاده در سیستم های تهویه و همین طور در فضاهایی که بیشتر در معرض آلودگی هستند.

عایق الاستومری پافلکس 326

اطلاعاتی درباره عایق پافلکس

عایق الاستومری پافلکس ساخت کشور ترکیه می باشد. این نوع عایق از دو مدل لوله ای و رولی تشکیل می شود. کشور ترکیه این محصول را در این دو مدل تولید می کند و به کشور های دیگه صادر می کند. توجه داشته باشید که می توانید این محصول را در ابعاد و ضخامت های مختلف تهیه کنید.

از عایق های الاستومری پافلکس می توان به منظور عایق کاری انواع تجهیزات مکانیکی در سیستم های کانال کشی و تاسیسات مثل کانل کشی های مربوط به داکت اسپیلت و یا سیستم تهویه مطبوع و … استفاده کنید.

عایق الاستومری سوپر فلکس

یکی دیگر از کاربرد های عایق الاستومری پافلکس، این است که می توان از آنها برای عایق کاری انواع لوله های انتقال هوا مثل کانال اسپیرال گالوانیزه و خرطومی هوا استفاده کرد.

عایق های پافلکس دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند که همین ویژگی ها باعث شده طرفدارن زیادی داشته باشند. از جمله ویژگی آنها می توان به ضد حریق بودن و داشتن مقاومت بسیار زیاد در مقابل پارگی، ضربه اشاره کرد. البته ویژگی های این محصول به این موارد ختم نمی شود. به دلیل وجود همین ویژگی ها، از آنها در صنایع مختلف استفاده می شود.

خرید عایق الاستومری پافلکس

برای خرید این نوع عایق بایستی در ابتدا به یکسری نکات مهم توجه کنید. ابتدا باید مشخص کنید که قصد دارید از این نوع عایق برای چه محیط های استفاده کنید. و قرار است برای عایق کاری چه سطحی آنها را به کاربگیرید. با مشخص کردن این موارد می توان به راحتی نوع و ضخامت آن را تعیین کرد و عایقی مناسب انتخاب کرد.

 

 

اطلاعاتی درباره عایق پافلکس سوپرفلکس

بعد از انتخاب عایق مناسب با مکان مورد نظر خود، در اقدام های بعدی باید  موارد دیگری مثل قیمت عایق الاستومری پافلکس را در بازار های ایران و همین طور شرکت های عایق های الاستومری و … را در نظر بگیرید. و متناسب با بودجه ی خود این عایق ها را تهیه کنید.

امروزه تعداد زیادی شرکت وجود دارند که در زمینه تولید عایق های الاستومری پافلکس فعالیت می کنند. بهتر است از این شرکت ها قیمت بگیرید ولی نکته ای که باید توجه کنید این است که در کنار قیمت ارزان باید به کیفیت و خدماتی که توسط شرکت ارائه می شود نیز توجه کنید.

مورد های دیگری نیز وجود دارد که باید در زمان خرید عایق های الاستومری به آن ها توجه کنید. مواردی مثل میزان تاثیر کیفیت هوا در فضا های داخلی ساختمان ها، هزینه های مربوط به چرخه ی زندگی، سهولت درنصب عایق و افزایش سرعت کار و … که همه ی این موارد بسیار مهم هستند. بنابراین به این موارد چه در خرید حضوری عایق و چه در خرید آنلاین عایق های الاستومری دقت داشته باشید. کاملا قبل از خرید تحقیقات لازم و برسی های لازم را انجام دهید.

نکته ی بسیار مهمی که بایستی در زمان خرید عایق پافلکس، بعد از دریافت لیست قیمت ها و مقایسه مشخصات آنها و … توجه کنید؛ نصب عایق ها می باشد. زیرا نصب عایق باید در کمترین زمان و با سرعت و آسانی به وسیله ی تجهیزات خاص خود انجام شود.

نصب عایق پافلکس

الزامات لازم برای نصب عایق الاستومری پافلکس عبارتند از:

اتصالات پیش ساخته مثل زانویی و سه راهی پیش ساخته که به وسیله ی عایق های الاستومری فویلدار روکش شده است. بهتر است بدانید که این روکش فویلی آلومینیومی باعث می شود که مقاومت عایق ها در برابر رطوبت و ضربه تا مقدار بسیار زیادی افزایش یابد.

کاهش صدای ماینر با عایق الاستومری صوتی

چسب عایق که با یک فرمول خاص برای نصب عایق مورد استفاده قرار میگیرد.

استفاده از نوار درزگیر چسب دار برای نصب عایق ضروری است؛ تا از به هدر رفتن انرژی در محل درزها جلوگیری شود و همین طور از جهتی دیگر این امکان وجود دارد تا با استفاده از نوار درزگیر از ورود گرد و غبار و… جلوگیری شود.

نصب عایق پافلکس

مناسب ترین نوع عایق الاستومری برای کانال انتقال هوا

به طور کلی کانال های انتقال هوا بر اساس فاکتورهای مختلف از جمله : شکل ظاهری، جنس و نوع کاربردی که در بخش های مختلف دارند، در انواع مختلفی تولید و به بازار عرضه شده اند. البته هرکدام دارای مزایا و معایب خاصی هستند؛ اما نکته مهم برای کارکرد درست و بهینه کانال انتقال هوا، عایق کاری با استفاده از عایق الاستومری می باشد. مؤلفه های مهم دیگر که باید در انتخاب کانال مناسب در نظر داشته باشید شرایط آب و هوایی محل مورد نظر، نوع کاربردی که مد نظر دارید و هزینه هایی که در مجموع می پردازید می باشد. در نهایت و با بررسی کارشناسان متخصص در این زمینه، یک کانال یا ترکیبی از انواع دیگر آن در نظر گرفته می شود.

می دانیم که تهویه فضای تاسیسات از اهمیت زیادی برخوردار است. در واقع اگر تجهیزات تهویه مطبوع را مانند قلب آن فضا بدانیم، کانال ها حکم سیستم گردش خون را دارند؛ چرا که با انتقال هوای تازه به داخل و یا خروج به بیرون، کمک زیادی در جهت کنترل رطوبت و دمای محیط داخل می نماید.به طور کلی، جنس کانال از فلزهای مختلف می باشد.اما کانال هایی از جنس فولاد گالوانیزه، بیشتر از انواع دیگر تولید و به بازار عرضه شده اند. نکته ای که بسیار حائز اهمیت می باشد، عایق کاری این کانال ها به کمک عایق های الاستومری می باشد. علت اصلی آن هم این است که فلزات رسانایی حرارتی بالایی دارند؛ بنابراین ضروری است با عایق کاری، جلوی هدررفت انرژی گرفته شود.

کانال های انتقال هوایی که از فلزات ساخته می شوند، در دو نوع گرد و چهارگوش تولید می شوند و حتما لازم است برای افزایش کارایی، عایق کاری شوند. یکی از بهترین عایق ها که می توان برای کانال انتقال هوا استفاده نمود، عایق های الاستومری می باشد.

همان طور که گفتیم خطوط انتقال هوا اغلب از جنس فلزات مختلف می باشند و از آنجایی که دارای سطحی صاف هستند، بنابراین به آسانی می توان از عایق های الاستومری، برای پوشش آن ها استفاده نمود.اما سوال مهمی که در اینجا با آن رو به رو هستیم، این است که کدام نوع عایق های الاستومری برای این کانال ها مناسب تر است؟در ادامه به این سوال مهم پاسخ خواهیم داد.

عایق الاستومریسوپر فلکس 98

ضخامت مناسب عایق الاستومری کانال

می دانیم که عایق الاستومری در دو نوع رولی و لوله ای در بازار وجود دارد. از آنجایی که کانال ها دارای قطر بالایی هستند، بنابراین بدیهی است که نمی توان از نوع لوله ای این عایق برای پوشش کانال استفاده نمود و نوع مناسب تر آن، عایق های الاستومری رولی می باشد.یکی از مزایای عایق رولی این است که به شکل پشت چسب دار، ساخته می شود؛ این امر در نهایت سبب سهولت در نصب و بالابردن سرعت انجام کار می گردد.

بنابراین می توانیم در مدت زمان کوتاهی، شاهد عایق کاری کلیه کانال های انتقال هوا باشیم. لازم به ذکر است که برای عایق کاری درست و اصولی لازم است به ضخامت عایق توجه ویژه ای داشته باشیم.

در صورتی که ضخامت عایق های الاستومری از میزان استاندارد آن کمتر باشد، باعث می شود که پس از اتمام عایق کاری، همچنان شاهد اتلاف انرژی و حرارت باشیم و کارای و بازدهی که انتظارش را داشتیم حاصل نگردد.در صورتی هم که ضخامت عایق زیاد باشد، تاثیر بسزایی در جلوگیری از اتلاف انرژی نداشته و همچنین از نظر اقتصادی به صرفه نیست.در نهایت، ضخامت عایق به دمای هوا و میزان رطوبت نیز بستگی دارد. از مهمترین مزایای استفاده از عایق برای کانال های هوا، می توان به جلوگیری از اتلاف انرژی اشاره نمود.

در واقع عایق، علاوه بر اینکه کمک زیادی به صرفه جویی در مصرف انرژی می کند؛ به واسطه پوششی که ایجاد می کند، سبب افزایش دوام و ماندگاری کانال ها نیز می گردد.

از دیگر مزایای نصب عایق های الاستومری بر روی کانال ها، این است که از سر و صدای بالایی که هنگام عبور هوا از سیستم تهویه ایجاد می گردد،  جلوگیری نموده و فضایی آرام را به وجود می آورد. همچنین عایق در زیباسازی فضای تاسیسات نیز تاثیر زیادی دارد.

عایق الاستومری پافلکس 785

نکات مهم و ضروری برای عایق کاری لوله های آب ساختمان

یکی از راهکارهای ضروری برای جلوگیری از تلف شدن انرژی و ممانعت از مصرف سوخت اضافی در ساختمان ها، استفاده از عایق الاستومری برای لوله ها و مخزن حرارتی است. از مزیت های عایق کاری لوله ها این است که مانع از یخ زدگی و ترکیدگی لوله های آب سرد شده و از کاهش دمای آب در لوله های آب گرم و به تبع آن، افزایش مصرف سوخت پیشگیری می نماید.

همه این عوامل در نهایت سبب می شود تا در مصرف آب و سوخت صرفه جویی شده و به دنبال آن از هزینه های بالا ی قبض برق و گاز، کاسته شود.

یکی از اهداف مهم استفاده از عایق الاستومری در لوله کشی ساختمان ها این است که گرمایی که از سیستم حرارت مرکزی تولید می گردد، ضروری است که تنها به محل مورد استفاده مانند : سرویس بهداشتی یا حمام و… برسد و نباید در طول مسیر این هدر برود. علاوه بر این، عایق کاری برای موارد دیگری همچون :

کاهش آلودگی صوتی، جلوگیری از خورگی و کپک زدگی دیوار ولوله ها نیز به کاربرده می شود. در واقع از مهم ترین عایق ها می توان به عایق رطوبتی، تشعشعی، همرفت حرارتی و… اشاره نمود. عایق رطوبتی همان طور که از نامش پیداست، از ورود رطوبت و نم به تاسیسات جلوگیری می نماید.

عایق الاستومری حرارتی هم با ممانعت از هدر رفت گرما به منظور عایق کردن دیگ مورتورخانه ها و پکیج ها مورد استفاده قرار می گیرد. می دانیم که گرما از سه راه هدایت، همرفت و تابش انتقال می یابد. عایق های حرارتی هم در سه نوع عایق هدایت حرارتی، تشعشی و عایق همرفتی هدایتی به بازار عرضه شده اند.

منظور از عایق هدایتی این است که هنگامی که گرما از طریق تماس اجسام در حال انتقال باشد، این عایق های مقاوم به گرما از این امر جلوگیری می نمایند. از مهمترین آن ها نیز می توان به  پشم شیشه، پشم سنگ و… اشاره نمود.

عایق الاستومری پافلکس 126

 

چگونگی عایق کاری لوله های آب گرم

برای عایق کاری لوله های آب گرم با عایق الاستومری، چه لوله هایی که در داخل ساختمان و داخل کانال و سقف کاذب قرار گرفته و چه لوله هایی که در بیرون ساختمان هستند لازم است به نکاتی توجه نماییم؛ ابتدا توجه کنید که سطح لوله های آب، کاملا تمیز و عاری از هر ماده خارجی دیگر باشد.در قدم بعدی، لازم است که دو مرتبه بر روی لوله سیستم گرم کننده ضدزنگ بزنید.

پس از اینکه مطمئن شدید ضدزنگ خشک شده، می توانید اقدام به عایق کاری لوله های توکار نمایید. البته قبل از اینکه اقدام به عایق کاری لوله ها نمایید، لازم است که نکاتی را در نظر بگیرید که در ادامه به آن می پردازیم.

بهترین نوع عایق برای لوله های آب گرم، عایق های الاستومری یا پتویی و عایق لوله ای پشم سنگ می باشد.برای حصول بهترین نتیجه ضروری است که برای تمام مسیرهای لوله کشی و اتصالات، عایق کاری انجام شود. قبل از انجام عایق کاری، اندازه لوله ها را محاسبه نمایید تا بدانید چه میزان عایق، مورد نیاز است.

به عنوان مثال : در صورتی که عایق کاری برای لوله های متصل به آبگرمکن باشد، نیاز است که عایق مورد نظر به میزان حداقل 15 سانت، از محل سوخت آبگرمکن دور باشد.برای اینکه بدانیم کدام جنس عایق مناسب تر است، باید فاکتورهایی همچون: شرایط محیط مورد نظر و دمای آب گرم در لوله را هم در نظر بگیریم.

توجه کنید که هنگام عایق کاری لوله ها با عایق های الاستومری، هرگز روی عایق را با موادی که قابل اشتعال هستند مانند : چسب نواری نپوشانید! اگر با شرایطی مواجه شدید که لوله ها از داخل دیوار آتش عبور می کنند، دقت نمایید که هرگز آن قسمت را با عایق روکش دار نپوشانید. همچنین عمل عایق کاری باید به نحوی انجام شود که سبب آسیب به محل مورد نظر و پوسیدگی مصالح نگردد.

عایق الاستومری پافلکس 148

انواع عایق الاستومری یا الاستومریک موجود در بازارها

عایق الاستومری جزو یکی از مدل های عایق های برودتی و حرارتی می باشد که در صنعت های گوناگون مثل صنعت ساختمان سازی کاربرد های زیادی دارد. ساختار این نوع  عایق ها به شکل سلول بسته می باشد و همچنین از مقاومت بالایی در برابر رطوبت، آلودگی، حرارت و بخار آب برخوردار هستند.

این نوع عایق ها دارای وزن سبکی می باشند و به خاطر داشتن انعطلف پذیری بالا برای عایق کاری انواع تاسیسات ساختمانی، لوله های بزرگ و کوچک، کانال های هوا، صنعت خودرو، سیستم گرمایشی و سرمایشی مورد استفاده قرار می گیرند.

عایق های الاستومری به طور کلی به دو دسته تقسیم می شود: عایق رولی یا ورقه ای و عایق لوله ای.

در ادامه ی این مطلب شما را با این نوع عایق ها بیشتر آشنا خواهیم کرد، پس با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم درباره ی عایق های الاستومری و انواع آن را کسب کنید.

  1. عایق های الاستومری رولی یا ورقه ای

همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم یکی از نوع های عایق  های الاستومری، عایق رولی یا ورقه ای می باشد که در اندازه های مختلف با در نظر گرفتن مکان مورد نظر و شرایط آب و هوایی موجود در آن مکان مورد استفاده قرار میگیرند.

عایق الاستومری رولی توانایی نصب در فضاهای داخلی و خارجی ساختمان را دارد. نصب این نوع عایق ها بسیار کار راحتی می باشد. به دلیل وجود ویژگی های منحصر به فرد این مدل از عایق ها باعث شده است که در مقایسه با عایق های سنتی، مورد استفاده بیشتری قرار بگیرند.

این مدل از عایق ها برای جایگزین شدن پشم شیشه ها بسیار مناسب هستند و به دلیل داشتن خاصیت سلول بسته بودن، از اتلاف انرژی و حرارت در ساختمان جلوگیری می کنند و طول عمر تاسیسات را همچنین بالاتر می برند.

عایق های الاستومری مدل رولی نیز خود دارای انواع مختلفی می باشد که عبارتند از: عایق رولی ساده، عایق رولی روکش دار و بدون روکش، عایق های الاستومری رولی شانه تخم مرغی.

عایق الاستومری پافلکس 457

عایق الاستومری رولی ساده از وزن بسیار سبکی برخوردار است و در مقابل رشد قارچ ها و باکتری ها، گرد و غبار، مواد شیمیایی و رطوبت بسیار بالا مقاوم می باشند.

نصب و نگهداری این نوع عایق بسیار کار راحتی می باشد و برای عایق کاری سیستم های تهویه مطبوع در محیط های بسته بسیار کارآمد می باشند. برای نصب این عایق ها به نوعی چسب مخصوص نیاز است و همین طور برای پوشش دادن درز های به وجود آمده به درزگیر مخصوص این نوع عایق ها نیاز است.

عایق الاستومری رولی روکش دار و بدون روکش

به خاطر وجود شرایط متغییر آب و هوایی به منظور عایق کاری تاسیسات ساختمانی، بایستی از عایق هایی استفاده کرد که دارای مقاومت زیادی در مقابل تغییرات جوی و اشعه نور خورشید باشند. این نوع عایق نیز در دو صورت روکش دار و بدون روکش وجود دارد؛ که می توان برای محیط های داخلی ساختمان و محیط های بسته از رولی بدون روکش استفاده کرد؛ و در فضا های خارجی ساختمان از عایق های رولی روکش دار استفاده کرد.

بهتر است بدانید که عایق های الاستومری روکش دار که با آلومینیوم روکش دار شده است، نمونه ای از عایق های مقاوم هستند که در مقابل وضعیت های نامناسب جوی از بین نمی روند. این نوع عایق ها برای سیستم های گرمایشی، لوله های گرم و سرد، ایزوله سازی مخازن و سیستم های تبرید مورد استفاده قرار میگرند. عایق های دارای روکش نیز خود به دو شکل ساده و پشت جسبدار در بازار ها وجود دارند.

عایق رولی شانه تخم مرغی

یکی دیگر از انواع عایق رولی، شانه تخم مرغی می باشد. این نوع عایق معمولا به عنوان عایق صوتی مورد استفاده قرار میگرد. بخاطر داشتن ساختاری سلولی و متخلخل می تواند به مقدار قابل توجهی از میزان انتقال سر و صدا کاهش دهد و نقش بسیار مهمی در کم شدن آلودگی صوتی دارد.

عایق الاستومری پافلکس 1455

عایق الاستومری فویلدار

عایق الاستومری ای که دارای روکش آلومینیومی می باشد؛ از ضخامت فویل آلومینیومی به اندازه 130 میکرون الی 240 میکرون متغیر است. این نوع عایق برای هر دو نوع عایق حرارتی لوله ای و عایق گرمایشی رول قابل اجرا می باشد.

پوشش چند لایه آلومینیوم و پلی اتلین و فوم های الاستومریک باعث می شوند که کیفیت کار بیشتر شود و عملکرد بهتری از خود داشته باشند. این کار باعث می شود که در برابر عوامل جوی در فضای بیرونی که اصلی ترین آسیب توسط اشعه UV و جذب رطوبت می باشد، محافظت شود. یکی دیگر از ویژگی های عایق های الاستومری فویلدار، نظافت و حفاظت آسان آن می باشد.

برای سرعت بخشیدن به نصب در عملیات های مختلف و در پروژه های ساختمانی و صنعتی و همین طور عایق کاری محیط هایی که جای کمی دارند، از عایق حرارتی الاستومری رول چسب دار استفاده می شود.

عایق های الاستومری رولی ساده برای عایقکاری سطوح در اطراف محیط های بسته و عایق فویلدار در اطراف محیط های باز مورد کابرد قرار میگرند. و عایق رولی پشت چسبدار با روکش آلومینیوم در محیط های آزاد مورد استفاده قرار میگرد. موارد مورد کاربرد این عایق ها در عایق کاری سیستم های تهویه مطبوع تاسیسات ساختمان، موتورخانه، کانال تهویه، لوله های سرد و گرم، چیلر و … می باشد.

عایق های الاستومری جزو محصولات مربوط به عایق حرارتی و صوتی محسوب می شود. در حقیقت فوم موجود در این عایق ها به صورت سلول بسته می باشد؛ که همین امر موجب شده است که مانع انتقال صوت و حرارت شوند. این عایق ها از ضریب انتقال گرمایشی و صوتی پایینی برخوردار می باشند. برای تعیین قیمت عایق باید موارد زیادی را در نظر گرفت زیرا میزان تخلیه و دانسیته فوم  عایق در تعیین کیفیت و قیمت عایق های الاستومری نقش بسیار مهمی دارد. و مستقیما بر آن تاثیر می گذارد.

عایق الاستومری پافلکس 758

بهتر است بدانید که دیگر موردی که روی قیمت تاثیر گذار است، ضخامت لوله می باشد. عایق های الاستومری رولی از ضخامت های مختلفی از 3 تا 100 ml برخوردار می باشد. خب بدیهی می باشد که قیمت عایق رولی در هر سایز در مقایسه با سایر سایز ها متفاوت باشد. هر چه ضخامت عایق بیشتر می شود، قیمت عایق الاستومری نیز به مقدار مشخصی نیز بالاتر می رود.  علاوه بر این مورد باید بدانید که هر چقدر استاندارد ها و دانسیته های عایق بالاتر باشد، قیمت عایق های الاستومری نیز به همان مقدار افزایش پیدا می کند.

بیشتر کارفرمایان و مهندسان نسبت به بکار گیری عایق های الاستومری به شکل چسبدار، تمایل بیشتری از خود نشان می دهند. در این نوع عایقکاری باید قیمت عایق های الاستومری به صورت خام و همین طور قیمت چسب عایق را پرداخت کنید. چسب های عایق نیز در جنس های مختلف و در قیمت های گوناگون وجود دارند.

قیمت عایق الاستومری فویلدار

در مواردی که شرایط آب و هوایی در محلی نامطلوب می باشد؛ و یا ممکن است عایق با صدمات محیطی روبه رو شود؛ باید از عایق های الاستومری فویلدار با پوشش آلومینیومی برای کاور کردن سطح عایق استفاده کرد. قیمت عایق های الاستومری فویلدار آلومینیومی کاملا به ضخامت خود عایق و ضخامت فویل آلومینیومی آن بستگی دارد.

در این صورت برای خرید این نوع عایق باید علاوه بر پرداخت قیمت خود عایق به صورت خام؛ بایستی هزینه فویل آلومینیومی ساده و همین طور هزینه چسبدار کردن عایق را پرداخت کنید. بنابراین برای خرید این نوع عایق باید ابتدا هزینه عایق خام را پرداخت کنید، سپس چسب مربوط به چسبدار کردن عایق را خریداری کنید. بعد از این دو کار هزینه مربوط به اجرت چسبدار کردن عایق نیز باید حساب کنید. در آخر قیمت فویل آلومینیوم ساده در ضخامت مورد نیاز را پرداخت می کنید. شما می توانید با جمع بندی هزینه های این 4 آیتم به هزینه نهایی عایق های الاستومری فویلدار برسید.

عایق الاستومری پافلکس 285

همه چیز درباره عایق الاستومری لوله مسی

می دانیم که هدف از تولید عایق الاستومری، جلوگیری از اتلاف انرژی و انتقال حرارت در مکان ها و مصارف مختلف می باشد. به طور کلی اگر بخواهیم عایق را بر اساس کاربردی که دارد دسته بندی نماییم، در دسته اول عایق های قدیمی تر مانند پشم شیشه و پشم سنگ قرار می گیرد که در برابر حرارت، دارای مقاومت قابل قبولی نیستند و عایق الاستومری پلی اتیلن که به آن فوم سفید نیز گفته می شود، جزو دسته دوم می باشد که از معایب آن، می توان به عدم انعطاف پذیری اشاره نمود؛ دسته سوم که امروزه دارای کاربرد زیادی در مصارف مختلف می باشد، عایق الاستومری سلول بسته است که معایب دو دسته قبلی را نداشته و دارای مقاومت بالایی است.

از مزایای مهم عایق الاستومری لوله مسی می توان به کیفیت بالای آن که در هنگام ساخت و تولید، توجه ویژه ای به آن گردیده و همچنین کاربرد زیادی که دارد اشاره نمود. لازم به ذکر است که عایق حرارتی و برودتی پیش ساخته، به دو صورت کویلی و شاخه ای به بازار عرضه شده است که دارای اندازه های مختلف بوده و برای کاربردهای گوناگون، طراحی گردیده است. گفتیم که عایق الاستومری لوله مسی، دارای مقاومت بالایی می باشد که این امر، نکته مهمی برای جلوگیری از اتلاف حرارت و گرما می باشد.بنابراین به منظور مصارف مختلف از جمله : کانال ها، سیستم های تهویه، عایق کاری تاسیسات و لوله های گرم وسرد از آن استفاده می گردد.

در صورتی که بنا به دلایل مختلف، سطح عایق الاستومری لوله مسی دچار آسیب شده و سوراخ گردد، همچنان می توانید از بابت عدم رشد قارچ ها و کپک بر روی آن اطمینان داشته باشید! چرا که به دلیل ساختار سلول بسته ای که دارد، در برابر جذب طوبت و آب مقاوم می باشد؛ این در حالی است که پشم شیشه و دیگر عایق های سنتی در مقایسه با عایق الاستومری، تقریبا تا 10 هزار برابر بخار آب را جذب می نمایند! از دیگر مزایای مهم آن، عدم به کارگیری گازهای گلخانه ای مانند :CFC در هنگام ساخت و تولید می باشد که این امر، در حفاظت از محیط زیست پیرامون ما تاثیر بسزایی دارد.

عایق الاستومری پافلکس 87

نکاتی درباره نصب عایق الاستومری لوله مسی

به طور کلی پیشنهاد می شود برای نصب عایق الاستومری، زمانی را در نظر بگیرید که لوله های تاسیسات در جای خود قرار گرفته اند و نازک کاری یا پوشش ظاهری ساختمان مورد نظر، در حال انجام است. این مرحله بهترین زمان برای شروع عایق کاری دیوارها و سقف و لوله ها می باشد. این نکته که در چه مکان هایی از ساختمان از عایق استفاده نمایید، بستگی به میزان هزینه هایی دارد که برای این کار در نظر گرفته اید؛ اما ترجیحا قسمت هایی که بیشترین هدررفت انرژی را دارند، باید جزو اولویت شما باشد.استفاده از عایق توکار به دلیل عدم تماس با محیط بیرون، به صرفه تر می باشد چرا که به تعمیر و مراقبت نیازی ندارد.

یکی از مزایای مهم عایق های الاستومری لوله مسی، این است که به شکل رشته ای نبوده و متخلخل نیست؛ بنابراین در هنگام نصب مشکلی از بابت جدا شدن قطعات وجود نخواهد داشت.نصب عایق لوله مسی به راحتی انجام می گردد و شما برای این کار نیاز به تجهیزات خاصی نخواهید داشت. در کنار مزیت های مهم این عایق های الاستومری که به آن اشاره شد، این عایق دارای معایبی هم می باشد که عبارتند از : قیمت بالای آن در قیاس با پشم شیشه و پشم سنگ، ایجاد شکاف در مواد آن در اثر تماس با حرارت بالا، شکستن در اثر ضربه که البته پس از کاهش دما، به دلیل خاصیت انعطاف پذیری که دارد دوباره به حالت اول باز می گردد.

عایق الاستومری پافلکس 59

عایق های الاستومری کانال و انواع آنها

چنانچه شما در زمینه خرید عایق الاستومری کانال یا انواع دیگر عایق ها به دنبال خریدی راحت و با کیفیت هستید؛ حتما به سایت سوپر فلکس مراجعه کنید. در این شرکت انواع عایق های الاستومری در اندازه ها و ضخامت های مختلف وجود دارد. شما می توانید از این شرکت به آسانی عایق های الاستومری مناسب خود را با بهترین قیمت پیدا کنید.

همانطور که می دانید عایق در انواع مختلفی وجود دارد؛ مثل عایق های الاستومری حرارتی و برودتی، عایق لوله ای و رولی الاستومری، عایق های الاستومری کانل و یا کانال هوا، عایق های الاستومری شانه تخم مرغی و … . در این مطلب قصد داریم شما را با عایق  کانال الاستومری آشنا کنیم و اطلاعات بیشتری درباره آن به شما بدهیم؛ پس با ما همراه باشید.

یکی از انواع عایق ها الاستومری کانال می باشد که معمولا برای کانال های انتقال هوا مورد استفاده قرار میگیرد. این عایق ها از کانال ها در برابر هر عواملی محافظت می کنند. از بین عایق هایی که در بازار وجود دارد، عایق های الاستومری یکی از بهترین نوع های آن محسوب می شود؛ زیرا این عایق از ویژگی های زیادی برخوردار است که باعث شده از دیگر عایق ها متمایز شود.

بهتر است بدانید که عایق کانال که به آن عایق های الاستومری لوله ای نیز گفته می شود؛ برای کانال ها بسیار مفید می باشد. این عایق ها در حقیقت از از کانال ها در مقابل هر عواملی حفاظت می کنند و از آسیب رسیدن به کانال ها جلوگیری می کنند. این عایق، کانال را در مقابل عواملی طبیعی مختلف مثل برف و باران، تغییرات اقلیمی و آب و هوایی، سرما و گرما، رطوبت و حرارت بالا و … محافظت می کند.

عایق الاستومری کانال فراعایق

علاوه بر این موارد عایق الاستومری کانال، از کانال در برابر مواد اسیدی و شیمیایی نیز در حد بالایی محافظت می کند. با این وجود با خیالی راحت می توان از کانال عایق شده در هر فضای بیرونی و در معرض هر گونه شرایط آب و هوایی گوناگون و حتی در معرض مواد شیمیایی و آسیب رسان قرار داد؛ بدون اینکه ذره ای آسیب به کانال استفاده شده وارد شود.

انواع عایق الاستومری کانال

عایق کانال نیز در انوع گوناگونی وجود دارد؛ مثل عایق های الاستومری کانال ساده ویا  ساده با روکش آلومینیومی، پشت چسبدار و یا پشت چسبدار با روکش آلومینیومی. بهتر است بدانید که مدل پشت چسبدار آن باعث می شود آسان تر به کانال ها بچسبد و در جای خود محکم شود. مدل روکش آلومینیومی نیز باعث می شود کانال ها در برابر تابش مستقیم نور خورشید محافظت شوند و دچار آسیب نشوند.

عایق های کانال به دلیل داشتن مزیت های فراوان نسب به سایر عایق ها؛ موجب شده است که افراد به جای خرید دیگر نوع های عایق ها، به استفاده از عایق های الاستومریک روی آورند. در ادامه ویژگی های عایق کانال را بیشتر برای شما شرح خواهیم داد.

عایق کانال دارای کیفیت ساخت و دوام و مقاومت بسیار بالایی می باشد. این عایق در برابر موارد گوناگون به آسانی دچار صدمه و آسیب نمی شوند؛ به همین خاطر است که از طول عمر بسیار بالایی برخوردار هستند. اما سایر مدل های عایق بخاطر نداشتن کیفیت ساخت بالا، به آسانی در برابر موارد مختلف دچار آسیب می شوند؛ و در نتیجه طول عمر کمتری خواهند داشت.

در این صورت شما مجبور به تهیه عایقی جدید می شوید. با این کار شما مجبور می شوید هم هزینه ی بیشتر صرف کنید و هم دچار اتلاف انرژی و زمان خواهید شد. ولی با انتخاب عایق های الاستومری کانال شما در مصرف هزینه، انرژی و زمان صرفه جویی می کنید و از کانال خود بیشتر محافظت می کنید.

عایق الاستومری فراعایق 105

از پیامدهای نصب عایق حرارتی نامناسب در منازل چه می دانید؟

همه ما می دانیم که امروزه عایق کاری ساختمان ها  و تاسیسات با عایق الاستومری از اهمیت بالایی برخوردار بوده، مزایای زیادی دارد در صورتی که در ساختار خانه ای که در آن زندگی می کنید از عایق حرارتی بی کیفیت، استفاده شده باشد علاوه بر آسیبی که به بافت منزل شما وارد می کند برای تعمیر آن نیز، دچار دردسر و هزینه های زیادی خواهید شد بنابراین استفاده از تجارب متخصصان حرفه ای در این زمینه که از عایق هایی مانند : پشم سنگ و عایق های الاستومری و … استفاده می نمایند بسیار کمک کننده خواهد بود و علاوه بر صرفه جویی در مصرف انرژی، سبب کاهش هزینه های شما و در نهایت افزایش ارزش بنای مورد نظر می گردد.

بر اساس مطالعات انجام شده 75 درصد از ساختمان ها در سراسر دنیا دارای عایق حرارتی فرسوده و نا مناسب هستند، که در این میان ساختمان هایی نیز وجود دارند که حتی عمری کمتر از 30 سال دارند! در کشور ما نیز متاسفانه، اکثر ساختمان ها دارای عایق حرارتی نامناسب بوده و به عایق کاری و استفاده از عایق های الاستومری در ساخت وساز ها، اهمیت چندانی داده نمی شود! در ادامه به نشانه هایی که بیانگر این موضوع است که منزل شما دارای عایق حرارتی مناسب نمی باشد، اشاره می نماییم پس تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

اولین نشانه برای اطمینان از وجود عایق حرارتی نامناسب برای منزل شما این است که شما هر روز به دنبال نوسانات دمایی، مانند گرما و سرما مجبور می شوید که سیستم حرارتی منزلتان را دائما تنظیم کرده تا خانه را در وضعیت دمایی مطلوب، نگه دارید! باید بدانید که عایق های الاستومری و یا هر عایق حرارتی مناسب دیگر در وهله اول میزان ورود سرما و خروج گرما، از منزل را کاهش داده به این ترتیب در زمستان منزل را گرم و در تابستان نیز خانه را خنک نگه می دارد؛ پس این نکته را به عنوان نشانه وجود عایق حرارتی نامناسب در نظر داشته باشید.

عایق الاستومری فراعایق 263

دیگر نشانه های وجود عایق الاستومری حرارتی نامناسب

اگر مصرف انرژی و هزینه هایی که از بابت آن متقبل می شوید در منزل شما بالاست ممکن است دلایلی مختلفی داشته باشد؛ مانند نبود پنجره های دو جداره و … اما اگر بخواهیم به اصلی ترین علت آن اشاره نماییم نبود عایق کاری اصولی، یا عدم استفاده از عایق الاستومری و یا سایر عایق های باکیفیت می باشد که به دلیل این مشکلات، حرارت و گرمایی که به واسطه سیستم گرمایشی در منزلتان ایجاد می گردد از راه دیوار و سقف و درب، خارج شده و در نهایت شما را وادار به استفاده بیشتر از سیستم گرمایشی و سرمایشی در خانه می نماید!

در صورتی که در منزل خود از وجود حشراتی موذی مثل سوسک و موش و … ناراحت و شاکی هستید، باید بگوییم که یک علت مهم آن نبود عایق حرارتی مناسب در بافت خانه شماست چرا که با وجود عایق مناسب، مانند عایق های الاستومری تمامی شکاف های سقف و دیوار پوشش داده شده و دیگر امکان ورود حشرات موذی وجود نخواهد داشت؛ این امر سبب می شود تا دیگر این موجودات با ایجاد سوراخ در انباری و یا قسمت های دیگر خانه، باعث خروج هوا از منزل نشوند و علاوه بر صرفه جویی در مصرف انرژی خانه ای تمیز و عاری از آلودگی، داشته باشید.

یکی دیگر از نشانه های نبود عایق حرارتی مناسب این است که در خانه شاهد نم و کپک روی دیوار و یا سقف، هستید البته دقت کنید که استفاده از عایق پشم سنگ معدنی نیز در این مواقع کمک زیادی به رفع این مشکل، نخواهد کرد چرا که در قیاس با سایر عایق های حرارتی دارای مقاومت کمتری در برابر رطوبت است بنابراین استفاده از عایق های الاستومری، بنا به تجربه و مهارت متخصصان می تواند گزینه مناسبی باشد لازم به ذکر است که در صورت وجود کپک زدگی و نم، در قسمت های مختلف منزلتان حتما به رفع آن اقدام نمایید چرا که این آلودگی و محیط ناسالم در نهایت، سلامتی شما را تهدید می نماید و سبب بیماری می گردد.

دیگر نشانه های وجود عایق حرارتی نامناسب پافلکس

همه چیز درباره چسب عایق و نحوه نگه داری از آن

چسبی که برای اتصال عایق های الاستومری بر روی سطح مورد نظر به کار می رود، دارای فورمولاسیون خاصی می باشد به همین دلیل فقط برای عایق الاستومری مورد استفاده قرار می گیرد.

چسب مایع عایق به منظور اتصال پلیمرها و عایق ها تولید شده و به دلیل مقاومت بالای این چسب ها در برابر حرارت و بخار برای سطوحی که در تماس با هوای آزاد قرار دارند و احتمال نفوذ باران یا برف درون آن ها وجود دارد و همچنین در فضاهایی با دمای بالا گزینه بسیار مناسبی هستند.

از این چسب مخصوص همچنین به منظور نصب عایق های الاستومری بر روی انواع سطح صاف یا خمیده و عایق کاری تاسیسات و کانال هوا و برای اتصال دو لبه عایق استفاده می گردد.

به منظور حصول اطمینان از یک عایق کاری بدون نقص و مطمئن، باید همه درزها و جداره ها به طور کامل چسب کاری شده و سپس متصل گردد تا در نهایت یک عایق کاری درست و بدون خطا داشته باشیم.

جنس چسب عایق های الاستومری: این چسب مخصوص از پلیمرهای لاستیکی و چند پایدارکننده که در حلال ها حل شده اند ساخته شده است.

بد نیست بدانید که ویسکوزیته معیاری است که نشان می دهد مایع( در اینجا چسب) یا گاز در برابر تغییر شکل دارای چه سطحی از مقاومت است .در دمای 23 درجه سانتی گراد، گران روی یا ویسکوزیته چسب عایق بین 3000تا 3300 می باشد. بنابراین چسب مایع عایق در برابر افزایش دما و یا سرما دارای مقاومت بالایی بوده به همین دلیل برای عایق کاری کانال هوا بهترین انتخاب است.همچنین به منظور عایق کاری لاستیک یا فوم و… نیز از این چسب استفاده می گردد.

چسب عایق های الاستومری  مایع ویسکوز یکنواخت و مشکی رنگ است و مدت زمان لازم برای اینکه سطح چسب کاری شده به طور کامل خشک گردد، بین 15 تا 20 دقیقه می باشد.

عایق الاستومری پافلکس 222

افزایش بهره وری انرژی ساختمان ها با عایق الاستومری

زیاد شدن اثرات مخرب زیست محیطی ناشی از زیاد شدن تولید انرژی، موجب شده است که روز به روز بیشتر به بهره وری انرژی فکر کرد و در راستای آن اقدام کرد. یکی از روش های موجود برای بهره وری انرژی در ساختمان ها، عایق کاری با عایق الاستومری می باشد. می توان با عایق کاری حرارتی دیواره های خارجی ساختمان ها از به هدر رفتن انرژی جلوگیری کرد.

در ادامه این مطلب نتیاج یک تحقیق درباره افزایش بهره وری انرژی را در ساختمان ها را به همراه آنالیز حرکت نقطه انجماد در سازه دیوار خارجی ساختمان در صورتی که این سطح خارجی عایق کاری شده است را برای شما شرح دادیم؛ پس با ما همراه باشید.

مسائل زیست محیطی موجود در دنیا به تحقیقات عمیقی درباره بهروره انرژی و ذخیره آن، احتیاج دارد. در ساختمان ها به خاطر کم شدن مصرف سوخت های معمول و تولید نشدن گاز های گلخانه ای مخرب، از عایق های الاستومری برای عایقکاری استفاده می کنند. موسسات اتحادیه اروپا که در خصوص انرژی فعالیتت دارند، به شدت افزایش تولید انرژی های تجدید پذیر و کم شدن گاز های گلخانه ای را توصیه می کنند.

بهتر است بدانید که در اتحادیه اروپا، چهل درصد از کل مصارف انرژی به ساختمان ها مربوط می شود و این ناشی از آلایندگی های تقریبا بالای آنها و نقش آنها در صدمه رساندن به عوامل زیست محیطی را نشان می دهد.

اعضای اتحادیه اروپا طبق بسته ی انتشار شده توسط “کمیسیون اروپایی کاهش انتشار گازهای گلخانه ای” وظیفه دارند تا سال های آینده بهره وری انرژی را بیشتر کنند و تولید گاز های گلخانه ی مخرب را تا 20 درصد کاهش دهند.

بنابراین با این وجود ساختمان ها جزو مواردی هستند که انرژی را به مقدار زیادی مصرف می کنند. یکی از روش های جلوگیری به هدر رفتن انرژی توسط ساختمان ها، عایق کاری با عایق الاستومری می باشد.

افزایش بهره وری انرژی ساختمان ها با عایق الاستومری پافلکس

مورد اصلی تاثیر گذار بر مصرف انرژی در ساختار مصرفی در ساختمان ها، رفتار حرارتی پوسته های ساختمان می باشد. به همین خاطر، دیوار های عایق شده با عایق های الاستومری، این امکان را دارند مصرف انرژی مورد نیاز برای گرمایش و سرمایش ساختمان را کم کنند.

روش موثر در کاهش مصرف انرژی

طبق تحقیقات انجام شده بر روی چند ساختمان در رومانی که دارای مصرف انرژی بیش از حد بوده اند و همین طور میزان آسایش در آنها بسیار پایین بود. متوجه شدند که این ساختمان ها از نظر وضعیت حرارتی بسیار ضعیف هستند و باید مباحث صرفه جویی در ممصرف انرژی را رعایت کنند. زیرا این ساختمان ها در دهه های 1950 تا 1990 ساخته شده اند و ساختاری قدیمی و سنتی دارند.

در عصر امروز در رومانی، به دلیل کاهش مصر ف انرژی و کاهش تولید گاز های گلخانه ای متوجه شده اند که ساختتمان ها را باید بهره وری حرارتی کنند و این کار با عایق کاری توسط عاسق الاستومری ممکن است.

طبق تحقیقات انجام شده متوجه شده اند که هر یک واحد در رومانی تقریبا دو برابر یک واحد آپارتمان در دیگر نقاط کشور اروپا انرژی مصرف می کنند که این موضوع می تواند موجب افزایش هزینه ها شود.

یکی از روش های موجود برای بهره وری انرژی ساختمان ها، کم شدن اتلاف حرارت به وسیله پوسته ساختمان از طریق عایق کاری داخلی یا خارجی دیوارها با عایق  می باشد. به وسیله ی عایق کاری خارجی دیوار ها، علاوه بر اینکه وضعیت حرارتی ساختمان بهتر می شود، ظاهر بهتری نیز به ساختمان ها می دهد. از دیگر مزایای عایق کاری با عایق الاستومری در سطح خارجی ساختمان این است که از رطوبت و کپک زدگی جلوگیری می کند  و نیاز به نگهداری و تعمیرات نیز کاهش می یابد.

عایق الاستومری پشت چسبدار چیست ؟ پافلکس

عایق الاستومری پشت چسبدار چیست ؟

یکی از مدل های عایق های الاستومری،  عایق پشت چسب دار می باشد که جزو زیر مجموعه عایق رولی محسوب می شود. در این مطلب قصد داریم شما را با عایق الاستومری پشت چسبدار بیشتر آشنا کنیم، پس با ما همراه باشید.

عایق های پشت چسبدار به صورت ورقه های بزرگی طراحی و ساخته می شوند. این عایق ها در و صورت ساده و الیاف دار می باشد. یعنی به دو شکل تولید می شوند.

عایق پشت چسبدار مدل الیاف دار، به خاطر وجود نخ در چسب پشت آن، اتصال با سطح زیرین، بسیار محکم تر و قوی تر می باشد.

عایق الاستومری پشت چسبدار چیست ؟ پافلکس

این نوع از عایق های الاستومری به سرعت رشد کرد و امروزه جای ابزار های قدیمی که به عنوان عایق از آنها استفاده می شد را گرفت.

ویژگی عایق های الاستومری پشت چسبدار

این نوع عایق در دو صورت لوله ای و رولی وجود دارد که هر کدام از آنها در مکان های متفاوتی کاربرد دارند.

عایق الاستومری حرارتی پشت چسبدار در محیط های بسیار بزرگ و وسیع کاربرد دارند. دلیل استفاده از این نوع عایق در فضاهای بزرگ این است که در اندازه های بزرگ موجود می باشند ولی عایق لوله ای به شکل لوله می باشد و با ابعاد مختلفی که دارد در مکانهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

یکی از ویژگی های منحصر به فرد عایق های الاستومری پشت چسبدار، راحتی در اتصال می باشد؛ زیرا در پشت خود چسب آماده دارند و می توان خیلی راحت آن را به مکان مورد نظر چسباند.

ویژگی عایق های الاستومری پشت چسبدار پافلکس

همین مزیت پشت جسبدار بودن این نوع عایق موجب شده است که سرعت کار و همین طور دقت کار افزایش یابد.

لوله هایی که از سطح بزرگی برخوردار هساند و مخزنهایی که پوشش های بزرگی از عایق را احتیاج دارند، از عایق الاستومری پشت چسبدار رولی استفاده می کنند. بنابراین یکی از کاربرد های این نوع عایق در مخزنها و لوله های بزرگ است.

فوم عایق پشت چسبدار نخی

چسب موجود در پشت این عایق ها از چسب سلولز و ذشته پیچ خورده و پود می باشد. ترکیب نخ در چسب موجب شده است که استحکام بیشتری ایجاد شود.

چسب پشتی عایق پنبه ای بود و از نظر کیفیا جزو بهترین نوع کف پشتی چسبی می باشند که بدون بود بوده و در برابر رطوبت و آب مقاومت بالایی دارند. بهتر است بدانید که در صنعت خودروسازی بخاطر وجود حساسیت بالا از یک ماده عایق تک چسب یا کف چسب پنبه ای استفاده می شود.

ویژگی عایق های الاستومری پشت چسبدار پافلکس

در عصر امروز عایق های پشت چسبدار در صنعت های مختلف کاربرد های مهمی دارند و جای عایق های قدیم را گرفته اند. این عایق علاوه بر داشتن ویژگی های بهتر مقرون به صرفه تر نیز می باشند.

نکات مهم درباره عایق های الاستومری پشت چسبدار

 عایق الاستومری پشت چسب دار در عرض های گوناگونی  وجود دارد و همین طور ضخامت رول های آن نیز با توجه به نیاز مشتری در بازار وجود دارد.

نکته ی قابل توجه درباره عایق های پشت چسبدار این است که استفاده از آنها هزینه های عایق کاری را بسیار کاهش می دهد.

نکته ی دیگری که این نوع عایق ها دارند این است که دور ریز بسیار ناچیزی دارند و زمان نصب را کاهش می دهند و با کمترین هزینه و چسبی که دارند می توانند به راحتی در کمترین زمان نصب شوند.

یکی دیگر از ویژگی های مهم این نوع عایق این است عمر بسیار زیادی دارند و نیازی به بازسازی و تعمیر در فرصت کوتاه ندارند.

یکی دیگر از قابلیت ها و مزیت های عایق الاستومری پشت جسبدار این است که می توان آن را با روکش آلومینیومی پوشش داد که این امر موجب می شود از لایه های زیرین بیشتر محافظت شود.

نکات مهم درباره عایق های الاستومری پشت چسبدار پافلکس

مزایای عایق های الاستومری ایرانی:

ایزیدم، یکی از بهترین عایق های عرضه شده درکشورمان ایران است.اگر بخواهیم خصوصیات خوب این عایق را نام ببریم، می توانیم به مقاومت زیادی که دربرابر ضربه دارد اشاره کنیم، همچنین مقاومت بالای آن در برابررطوبت و گردو خاک از مزایای دیگر آن به شمار می رود.

عایق الاستومری ایزیدم درصنعت ماشین سازی، پتروشیمی وبرای تهویه یا سیستم های گرمایشی و سرمایشی نیزبه دلیل خصوصیات بی نظیرفنی آن کاربردهای فراوانی دارد.این عایق ایرانی، به سه شکل رولی،لوله ای و صفحه ای وجود دارد.

مزایای عایق های الاستومری ایرانی پافلکس

یکی دیگر از نکات مهمی که باعث شده این عایق الاستومری ایرانی جزو اولین انتخاب مشتریان باشد، نصب راحت آن است.شرکتی به نام ایزیدم در ایران تولید این عایق پرکاربرد را به عهده دارد و این عایق ها برای سیستم های برودتی و حرارتی با داشتن بهترین مزایا و کارکرد، قابل سفارش هستند.

عایق های الاستومری در ساختمان‌سازی:

یکی از تجهیزاتی که در ساختمان سازی بسیار مهم و کاربرد فراوان دارد، عایق  می باشد.این عایق با داشتن مزایا و خصوصیات بی نظیری که دارد، سختی ها ومشکلات پیش رو در برابر معماران و کسانی که مسئول این تاسیسات هستند را از میان برداشته وسبب سهولت در کارشان شده است.

یکی ازبهترین کاربردهای عایق الاستومری ایزیدم، این است که با عایق کردن لوله ها مانع اتلاف انرژی در لوله های آب گرم وسرد شده وهمچنین ازخطراتی مثل آتش سوزی ممانعت می نماید؛ اگر بخواهیم به چرایی این موضوع بپردازیم، می توانیم علت را درنوع ساختاراین عایق بیان کنیم که به دلیل پیوستگی بالای اجزای آن، ازآتش سوزی و نفوذ حرارت به سایربخش های تاسیساتی پیشگیری می کند.

عایق های الاستومری در ساختمان‌سازی: پافلکس

حال می دانیم که چرا اولین انتخاب معماران وسازندگان بناها این نوع عایق  است؛ در واقع به جای اینکه پس ازوقوع حادثه به جبران خسارت های مالی و …بپردازند، ترجیح می دهند ازهمان ابتدا ازبروزحادثه ی آتش سوزی و اتفاقات احتمالی دیگرکه به دلیل نداشتن عایق های الاستومری ممکن است به وجود بیاید پیشگیری کنند.

این نوع عایق در شکل ها و مدل های مختلف عرضه شده است و با توجه به مکانی که ازآن استفاده می شود، یک نوع ازآن می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.شخصی که در مورد انتخاب بهترین نوع این عایق تصمیم می گیرد، مسئول تاسیسات است که باید با توجه به پارامترهای مختلف مانند: فضای مربوطه ونیازهای ضروری آنجا، مناسب ترین نوع عایق را انتخاب کند.

عایق الاستومری بر اساس کاربردهایی که دارد به دو شکل: ورقه ای و لوله ای تولید و عرضه می شود.

 نکات مهم درانتخاب عایق های الاستومری:

هرعایقدارای فوم هایی از جنس لاستیک است که عایق حرارتی بوده و درمقابل شرایط بد جوی،اشعه ی فرابنفش و بخار آب و روغن مقاومت زیادی دارد و به دلیل انعطاف پذیری بالای آن، مانع ایجاد قارچ وکپک می شود.

 نکات مهم درانتخاب عایق های الاستومری: پافلکس

یک فاکتور مهم درعایق های الاستومری که باعث کاهش انتقال حرارت می شود، ضریب بالای نفوذپذیری دربرابرگرما است.درواقع سیستم کارکرد آن به این صورت است که هوا درسلول های بسته ی آن حبس شده و در نتیجه گرمای کمتری را به بیرون هدایت می کند و به این شکل باعث عایق شدن لوله ها شده ومانع اتلاف انرژی می شود. بهتر است مطلب چرا عایق الاستومری محبوب ترین عایق حرارتی در ساختمان است؟ را هم مطالعه کنید.

لازم به ذکر است که مواد به کاربرده شده درعایق های الاستومری وساختارسلولی آن باعث عمرزیاد وکیفیت آن درطولانی مدت شده است. این عایق در برابربخارآب وآتش هم مقاومت بالایی دارد و در صورت وقوع حادثه، اجازه پیشرفت آتش سوزی را نمی دهد.

بنابراین ساختارعایق های الاستومری به گونه ای طراحی شده که تمام پارامترهای مهم برای ایمنی درشرایط اضطراری وقوع حادثه را پیش بینی کرده ودر نتیجه این اطمینان را به معماران یا صاحبان تاسیسات می دهد که با خیال راحت آن را مورد استفاده قرار دهند.

 نکات مهم درانتخاب عایق های الاستومری: پافلکس

عایق الاستومری صوتی وموجدارآکوستیک:

کاربرد این عایق های الاستومری برای عایق صوتی کردن سقف ودیوار وکف ودستگاه ها یا بدنه ی خودروها است تا مانع انعکاس صوت ولرزش شود و برای عایق های قدیمی مثل پشم شیشه و یونولیت و… جایگزین بسیار مناسبی است.

هم چنین در ضخامت های 50،32،25،20،16،13،10،6 میلی مترموجود است.

شانه تخم مرغی چسب دار و ساده:

ازمزایای مهم این عایق، این است که جزو مدرن ترین عایق صوتی است که در جهان موجود است. نسوزو ضدآب بودن، وزن بسیارکم، خاصیت چسبندگی (عدم نیاز به چسب کاری کردن) مقاومت بالا هم در برابر اشعه ی اوزون و هم در برابر مصالح ساختمانی، سرعت زیاد و سهولت در نصب، بی ضرر برای محیط زیست و دارای گواهینامه معتبراز دیگرمزایای مهم این نوع عایق می باشد.

نخستین بار پنجاه سال قبل، عایق مدل الاستومری حرارتی و برودتی از جنس EPDM ,NBR به بازار معرفی شدند و درصنعت و انواع صنایع وابسته، تجربه موفق وسابقه درخشانی داشته است.

عایق الاستومری صوتی وموجدارآکوستیک: پافلکس

در دنیای امروز، عایق الاستومری حرارتی برودتی EPDM از آن جهت که مزیت های بسیاری نسبت به عایق های سنتی مثل پشم شیشه دارد، بنابراین نقش بیشتری در تاسیسات مکانیکی ایفا می کند.سطح مقاوم و بادوامی که عایق فوم الاستومریک در برابر هر گونه رطوبت و کثیفی دارد، باعث یک مزیت بزرگ دیگر این عایق های الاستومری شده است وآن هم مصونیت در برابررشد قارچ وهرگونه بیماری است. بنابراین بازهم اگر بخواهیم در مقابل عایق های قدیمی مثل پشم شیشه مقایسه انجام دهیم، می بینیم که این نوع عایق در برابر آسیب پذیری مقاومت بسیار بیشتری دارد.

اگر بنا به دلایلی عایق چسبدار نسوزدر برابر ضربه دچار آسیب شود، باز هم آن قسمت در برابرقارچ ورطوبت مصون است. زیرا این عایق حرارتی برودتی از آنجایی که دارای ساختارسلول بسته است، به هیچ وجه آب به داخل آن نفوذ نکرده و درنتیجه نیازی به پوشش ضدآب و رطوبت ندارد.سهولت در تمیزی این عایق نیزازمزایای مهم آن است.

گفتیم این عایق ها دارای سلول های بسته هستند.گاز نیتروژنی که در این فضا وجود دارد باعث خاصیت مقاومت بالا در برابر فشار و رطوبت شده است که به تبع آن ضریب انتقال حرارت را کاهش میدهد.

عایق الاستومری صوتی وموجدارآکوستیک: پافلکس

نصب عایق فوم الاستومریک:

برای نصب عایق فوم الاستومریک، به هیچ وسیله ی خاصی نیاز نیست اما اگر بخواهیم ازدید زیبایی ظاهری نگاه کنیم، می توانیم در قسمت هایی که عایق الاستومری دیده می شود، آن را رنگ کنیم. نکته ی دیگر که بازهم مزیت بزرگ این عایق ها را نسبت به عایق های سنتی نشان می دهد، این است که نصب این عایق ها هم بسیارسریع و با سهولت و کیفیت بیشتری صورت می گیرد و گازهای مضرلایه اوزون CFC و HCFC هم در آن وجود ندارد. بهتراست مطلب آموزش نصب عایق های الاستومری را هم مطالعه کنید.

البته برای استفاده ی عایق چسب دارو حرارتی و برودتی الاستومری در محیط داخلی، به کاوراحتیاجی نیست اما در محیط و فضاهای خارجی برای بالابردن عمرمفید عایق و مراقبت در برابرآب  وهوا وشرایط جوی، بهتر است یک کاور مثل کاورآلومنیومی در ابعاد و ضخامت های مختلف به کار برده شود. لایه آلومنیومی به کاربرده شده توسط یک لایه از جنس پلیمرمقاوم شده و در ضخامت های 130،170،230،400 میکرون وجود دارد. گاهی در بعضی از پروژه ها که به حفاظت و مقاومت بیشتر عایق نیاز است، در ضخامت های 500،700 میکرون و حتی در برخی موارد 1میلی متر هم به کار برده می شود.

بیوگرافی و سولات درباره عایق های الاستومری پافلکس

نکته ی مهم در چسباندن عایق های الاستومری این است که نخست محلی را که قصد نصب داریم را کاملا تمیزوازآلودگی پاک کنیم و سپس اقدام به نصب عایق نماییم. نصب عایق الاستومری چسبداربه علت اینکه دارای چسب است علاوه برسهولت در کارباعث صرف حداقل هزینه و زمان هم می شود.

بیوگرافی و سولات درباره عایق های الاستومری

به خاطر اینکه  که فوم الاستومریک نسوز EPDM و یا عایق های الاستومری حرارتی نسبت به عایق پشم شیشه به مقداربسیار زیادی برتری دارد، امروزه در صنعت تأسیسات مکانیکی به صورت عمده مورد استفاده قرار می گیرد. سطح بیرونی عایق به صورت نرم و بادوامی است که مقاومت بالایی در مقابل انباشته شدن آلودگی و رطوبت، از خود نشان می دهد؛ بنابراز رشد عوامل بیماری زا و قارچی مقابله می کند. چون عایق STI FLEX دارای سطح مقاومتی بالایی است، اگر بخواهیم با عایق پشم شیشه و سایرعایق هایی از قبیل عایق های سنتی و قدیمی مقایسه کنیم، مقاومت بیشتری (از نظر ضربه دیدن) می باشد.

بیوگرافی و سولات درباره عایق های الاستومری پافلکس 9

فوم الاستومری عایق الاستومریک یا عایق های الاستومری فوم چسبدار نسوز STI FLEX اگرحتی بر اثرضربات مکانیکی آسیب ببیند،آن قسمتی که آسیب دیده است نیز در مقابل رشد قارچ و جذب رطوبت ها و باکتری ها مقاومت خود را دارد. سلول بسته عایق حرارتی فوم الاستومری برای جلوگیری از نفوذ رطوبت و باکتری به پوشش و یا کاوری نیازی ندارد؛ چون ساختار سلول بسته آن معمولا و اصولا آب را به هیچ وجه جذب خود نمی نماید.

دیگر ویژگی های این عایق ها:

  1. در مقابل خوردگی ها مقاومت دارد.
  2. در برابر نفوذ بخار آب ضریب مقاومت بسیار بالای دارد.
  3. بسیار سبک است و وزن مخصوص 45 الی 65 کیلوگرم بر متر مکعب است.
  4. در شرایط نامطلوب آب و هوایی در برابر خوردگی ها مقاوم است.
  5. با محیط زیستی که بدون انتشار گازهای CFC و HCFCباشد سازگار است.
  6. پایین بودن ضریب انتقال حرارت آن مشخص است.
  7. نصب کردن آن ودر صورت خرابی تعمیر آن کار آسان و سریعی است.
  8. در برابر انتقال صدا در کانال های هوا و لوله ها ازمقاومت بالا برخوردار است.
  9. در برابر ترکیبات آروماتیک و هیدروکربن ها مقاومت بالایی دارد.
  10. در برابر روغنها، اسیدها و بازها مقاومت بالایی دارد.
  11. ریزگرد و غباربه هیچ عنوان تولید نمی کند.
  12. قابلیت انعطاف پذیری بالا دارد.
  13. در مقابل فشار و ضربه مقاوم است.
  14. غیر سمی است.
  15. امکان رشد قارچ ها و باکتری ها وجود ندارد.

دیگر ویژگی های این عایق الاستومری پافلکس

سوالاتی در باره ی عایق  الاستومری

1.بازدهی این عایق ها در مقایسه با انواع دیگر آن چه قدر است؟ آیا از نظر قیمت رقابت پذیر است؟

چون عایق های الاستومری از ضریب انتقال پایینی برخوردار است به همین خاطر در زمان طولانی تری بر خلاف دیگر عایق ها ثابت می ماند که همین امر موجب این می شود که بازدهی بیشتر شود همچنین مواد عایق در مقابل نفوذ بخار آب و رطوبت مقاومت بالایی دارند به گونه ای که بعد از نصب به هبچ گونه حایل رطوبتی(ماستیک، بخاربند ویا…) نیاز ندارند.اگرچه پشم سنگ و پشم شیشه  نسبت به این عایق ها ارزان ترهستند اما به خاطر اینکه این عایق ها از پوشش مضاعف جداگانه بی نیاز هستند. داشتن عمر مفید بالا که باعث بازدهی بسیار مفید می شود ونصب آن بسیار آسان و سریع است و چون امکان استفاده بالا دارد کم هزینه می شود و نسبت به عایق های دیگر مقرون به صرفه تر است.

کاربرد این عایق ها در چه صنعتی است؟

قابلیت استفاده از این عایق ها در انواع صنعت ها مثل صنعت ساختمان، صنعت ماشین آلات صنعتی ، صنعت خودروسازی وصنایع پتروشیمی است.

آیا مواد اولیه آن وارداتی است؟

مواد اولیه ای که برای این محصول استفاده می شود از ایتالیا وارد می شود. عایق الاستومری عموما جای عایق های سنتی را گرفته است چون فواید زیادی نسبت به عایق های دیگر دارند که میتوان یکی از این موارد را به مانگاری آن ها اشاره کرد در حقیقت این عایق 30 سال ماندگاری دارد وبه هیچ عنوان خوردگی روی سطح آن نخواهیم داشت و در مکان هایی پاکیزه مثل بیمارستان ها از لحاظ بهداشتی جای عایق های سنتی را گرفته است.

ویژگی هایی که قبل از نصب عایق های الاستومری باید در نظر گرفته شود: پافلکس 7

ویژگی هایی که قبل از نصب عایق های الاستومری باید در نظر گرفته شود:

قبل از نصب عایق و انجام عایق کاری  باید ویژگی های عایق الاستومری سوپر فلکس توجه کنیم . وجود این ویژگی ها سبب ایجاد تفاوتهایی با عایق های دیگر است.

از مهمترین مشخصه های این نوع عایق های سوپر فلکس با کیفیت میزان دمای حرارتی پایین و پایین بودن میزان رسانایی حرارتی آن امی باشد. هر عایقی باید مشخصه های ویژه ای را دارا باشد تا بیشترین کارآیی را داشته باشد.

عایق کاری به چه منظور انجام می شود؟

در عایق کاری حرارتی هدف اصلی کاهش حداکثری میزان حرارت از منبع داغ است. از دیگر اهداف عایق کاری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بهینه سازی انرژی و ذخیره آن
  • نگهداری از دمای فرآیند
  • ممانعت از تبخیر، کنداکس، یخ زدگی و شکل گیری ترکیبات همانند هیدراته شدن
  • افزایش ایمنی و جلوگیری از حوادث در اثربرخورد با تجهیزات
  • ممانعت از افزایش دمای تجهیزات با احتمال آتش سوزی
  • نگهداری و حفظ سرما با استفاده از عایق الاستومری سوپر فلکس
  • ممانعت از کنداکس شدن بر روی سطوح و یا سطوح زیرین که حامل سیال با دمای پایین می باشند.
  • یکنواخت نگه داشتن دمای فرآیند
  • محافظت از سازه و تجهیزات و تاسیسات در مقابل آتش و یا اتمسفر خورنده
  • ممانعت از لرزش صدا و جلوگیری از آلودگی های صوتی از فعالیت تجهیزات

عایق کاری به چه منظور انجام می شود؟ پافلکس

عایق کاری حتی می تواند مواد سیال را در حالت مورد نیاز سیستم نگه دارد به عنوان مثال از جوشیدن، یخ زدن و یا کنداکس شدن آن ممانعت نماید. بدین جهت نیز از گرم کننده ها در عایق کاری استفاده می شود.

ویژگی کند کنندگی تبخیرعایق های الاستومری

عایق الاستومری سوپر فلکس قابلیت بسیار زیادی در کند کردن عمل تبخیر دارد. عایق  های الاستومری در فضای بسته نیاز به غلاف اضافی ندارند ، اما در فضای باز نیازمند غلاف اند. غلاف گذاری اضافه حفاظت در برابر رطویت و بخار را به دنبال دارد.

ویژگی کند کنندگی تبخیرعایق های الاستومری پافلکس

مزایای عایق کاری با عایق های الاستومری سوپر فلکس

 

سیستم عایق های الاستومری که با توجه به نیاز مورد نظر و به طرز صحیحی نصب شده باشد، دارای مزایایی طولانی و ماندگاری است. عایق الاستومری سوپر فلکس، صوتی و حرارتی برودتی از تجهیزات و سیستم های شما حفاظت کرده و هزینه ها به میزان چشم گیری کاهش می دهد.

  • کاهش یافتن مصرف و هزینه ی انرژی
  • مانع شدن از بخار و رطوبت
  • کاهش یافتن ظرفیت و ابعاد و اندازه تجهیزات مکانیکی
  • بهبود یافتن عملکرد
  • کاهش یافتن انتشار آلاینده ها
  • محافظت از افراد و ایمنی بالای آن
  • عملکرد صوتی و کاهش نویز و انتقال آلودگی صوتی
  • بازگشت سرمایه
  • ظاهر شیک و زیبا
  • ضد اشتغال و ضد حریق
  • صرفه جویی در مصارف انرژی

مزایای عایق کاری با عایق های الاستومری پافلکس

ویژگی کند کنندگی تبخیرعایق های الاستومری

عایق سوپر فلکس قابلیت بسیار زیادی در کند کردن عمل تبخیر دارد. عایق در فضای بسته نیاز به غلاف اضافی ندارند ، اما در فضای باز نیازمند غلاف اند. غلاف گذاری اضافه حفاظت در برابر رطویت و بخار را به دنبال دارد.

از مزایای دیگر الاستومری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عدم فیبری بودن
  • منعطف بودن
  • عدم اختلال در فضای سلولی
  • مقاومت بالا در برابر شوک های دمایی
  • عدم ترک خوردگی
  • نصب بدون نیاز به ابزار خاص یا لباس کار
  • نصب دقیق و آسان
  • موجود در رنگهای متنوع مانند سیاه، خاکستری، سفید
  • موجود در انواع شکل های متنوع مانند لوله ای، ورقه ای
  • آسان بودن نگهداری
  • صرفه جویی در مصارف و انرژی و هزینه های اولیه
  • قابل ساخت و یا پیش ساخته بودن آنان
  • بهینه سازی فضا ها با استفاده از عایق الاستومری

ویژگی کند کنندگی تبخیرعایق های الاستومری پافلکس

ضخامت عایق فایبر گلس یک اینچ و بالاتر است و در کل ضخامت های محدودی را تولید میکند. اما عایق های الاستومری سوپر فلکس در طیف متنوعی از ویژگی ها، کاربردها و ضخامت ها تولید می شوند. به همین جهت به طور وسیعی نصب این عایق را آسان می کند،و نیاز به نیروی انسانی  را نیز کاهش می دهد. فوم های الاستومری در هنگام انتقال و جابه جایی حساس نبوده و به راحتی میتوان از آن ها استفاده کرد.

ویژگی کند کنندگی تبخیرعایق های الاستومری پافلکس

از سوی دیگر فایبرگلاس ها خشک و محکم هستند .به همین جهت، عمل عایق کاری را بسیار محکم می کنند، از معایب این عایق می توان به مقاوم نبودن بالا در مقابل انبساط و انقباض های ناگهانی نام برد. این عایق ها در مقابل لرزش های ناگهانی و یا حرکت های ناگهانی نیز مقاومت کمی دارند.عایق فایبرگلاس ویژه دماهای بالا و تا مثبت 400 درجه سانتی گراد است. در کل از این عایق در عایق کاری با استحکام بالا استفاده می کنند.

ویژگی های دمایی عایق الاستومری سوپر فلکس حتی در دماهای منفی بسیار بهتر از فایبرگلاس است. از دیگر مزایاهای آن میتوان علاوه بر نصب آسان  به عایق کاری بسیار دقیق به طوری که تمامی درزها و اتصالات به خوبی عایق شوند، نام برد . با عایق سوپر فلکس  دیگر نگران یخ زدگی، تقطیر و یا ترکیدگی لوله ها نباشید. عایق های الاستومری در برابر لرزش، انبساطاو انقباض لحظه ای بسیار مقاوم اند.

 

مقایسه محصولات عایق الاستومری با عایق فایبر گلس

 

  • عایق فایبرگلاس

این عایق همیشه دارای یک غلاف است. ضخامت این عایق حداقل یک اینچ است و در ضخامت بالاتراز یک اینچ نیز در بازار موجود است.

  • فوم الاستومری

فوم الاستومری و فایبر گلس در ساختار تشکیل دهنده خود با هم تفاوت دارند، ولی تفاوت اصلی آنها در نیاز و عدم نیازشان به غلاف است. فوم الاستومریک حالت ارتجاعی و انعطاف پذیر دارد،به همین جهت عایق سوپر فلکس در جهت عایق کاری تجهیزات صنعتی، تأسیسات و اتصالات (کانالها و لوله ها) بسیار مناسب اند.

عملکرد دمایی عایق الاستومری در بازه زمانی منفی 130 درجه تا مثبت 100 درجه ، کاربرد دارد. همین عملکرد، عایق سوپر فلکس را بسیار پر بازده و پرکاربرد کرده است. فوم های الاستومریک در فضاهای داخلی نیازمند غلاف نیستند.

عایق‌های الاستومری به عنوان نمونه توسعه یافته و مرغوب عایق‌های سنتی، به بازار معرفی شده‌اند. از این عایق می‌توان در صنعت ساختمان، صنعت خودروسازی، ماشین آلات صنعتی و صنایع پتروشیمی استفاده کرد. این نوع عایق در انواع مختلفی تولید می‌شود که از یکی از نمونه‌های آن می‌توان به عایق‌های شانه تخم مرغی اشاره کرد که به عنوان عایق صدا مورد استفاده قرار می‌گیرند.

عایق‌های شانه تخم مرغی، عایق‌های الاستومری از جنس NBR هستند که جایگزین مناسبی برای عایق‌های سنتی می‌باشند. از این نوع عایق الاستومری صوتی می‌توان به عنوان عایق صوت در لوله‌های تاسیسات و ژنراتورها استفاده کرد.

به طور کلی عایق‌های الاستومری در دو نوع عایق های الاستومری لوله‌ای و عایق رولی طراحی و تولید شده‌اند. در ادامه قصد داریم به تفاوت میان عایق لوله‌ای و عایق  رولی بپردازیم. برای شناخت هر چه بیشتر عایق خواندن این مقاله و سایر مقالات ما در این زمینه را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

تفاوت میان عایق های الاستومری لوله‌ای و رولی

برای عایق های الاستومری دسته‌بندی‌های مختلفی وجود دارد. در گونه‌ای از این دسته‌بندی‌ها، عایق های الاستومری با توجه به موارد استفاده به دو نوع رولی و لوله‌ای تقسیم می‌شود که در اندازه و ضخامت‌های متنوع طراحی و تولید شده است.

آشنایی بیشتر با عایق الاستومری

عایق رولی

عایق های الاستومری رولی که با پهنای ۱۰۰۰ میلی متر در بازار قابل عرضه هستند به منظور عایق‌بندی کانال‌های آلومینیومی، سطوح بزرگ و لوله‌هایی با قطر بزرگ مورد استفاده قرار می‌گیرد. تنوع محصولات در این نوع از عایق بسیار زیاد است و خریداران محترم می‌توانند با آسانی و با توجه به نیاز خود، محصول مورد نظر خود را از میان آن‌ها انتخاب نمایند.

عایق های الاستومری لوله‌ای

این گروه از عایق الاستومری را می‌توان با طول ۲ متر و ضخامت‌هی ۹، ۱۳، ۱۹ و ۲۵ میلی متر، تهیه کرد. نکته قابل توجه این است که این عایق‌ها متناسب با اندازه استاندارد لوله‌های موجود، طراحی و تولید شده‌اند و این موضوع خیال خریداران را از هر نظر آسوده می‌کند. عایق لوله‌ای در قطرهای ۶ میلی متر تا ۱۱۴ میلی متر تولید شده و در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد در نتیجه به راحتی می‌توانید متناسب با نیاز خود نسبت به خرید این نوع از عایق‌ها در قطرها و اندازه‌های مختلف اقدام کنید.

عایق های الاستومری لوله‌ای پافلکس

عایق های الاستومری و کاهش اتلاف انرژی در ساختمان‌ها

کلید و عامل اصلی افزایش در بهره‌وری انرژی و جلوگیری از اتلاف آن در ساختمان‌های تجاری، مسکونی و زمینه‌های صنعتی را عایق‌ها به خود اختصاص داده‌اند. در بسیاری از موارد هنگامی که انرژی تولید می‌شود، انتقال داده می‌شود و یا ذخیره می‌گردد،‌ مقدار زیادی از آن به دلیل نداشتن عایق مناسب و تجهیزات کافی هدر رفته و از بین می‌رود.

عایق های حرارتی الاستومری

شاید بسیاری از افراد این موضوع را ندانند که ساختمان‌ها، بزرگ‌ترین منابع استفاده از انرژی در جهان به شمار می‌روند. بنابراین با عایق‌کاری مناسب و استفاده از عایق  می‌توان ۲۵ درصد از انرژی استفاده شده برای گرمایش، سرمایش و روشنایی در ساختمان‌ها را به درستی ذخیره کرد.

همانطور که می‌دانید این نوع عایق جدیدترین تکنولوژی در زمینه عایق‌ها می‌باشد و بهترین گزینه برای این منظور به حساب می‌آید. این نوع عایق با سلول بسته خود در سیستم‌های حرارتی و برودتی و همچنین برای عایق‌کاری‌های صوتی کاربرد داشته و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از آنجا که عایق‌بندی خانه‌ها و ساختمان‌ها نقش مهمی در جلوگیری از هدر رفتن انرژی دارد، ما عایق الاستومری را به مصرف‌کنندگان عزیز پیشنهاد می‌کنیم. همانطور که می‌دانید عایق بخشی از ساختمان است که در برابر نفوذ انرژی مقاومت می‌کند و باعث افزایش بهره‌وری در سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی می‌گردد.

عایق های الاستومری که نسل جدیدی از عایق‌ها است به دلیل خاصیت‌های بهبود یافته‌ نسبت به عایق‌های سنتی، می‌تواند تمامی نیازهای شما را در این زمینه بر طرف سازد.

error: کلیه حقوق کپی رایت اطلاعات این سایت محفوظ می باشد !!